Cotap B.V. - Vakantiekracht Logistiek
Overslaan naar content

Oproepkracht Logistiek

  • Hasselt, Nederland
Logistiek-Transport

Functieomschrijving

Zoek je een bijbaantje in Hasselt of Zwolle en steek je graag jouw handen uit de mouwen? Lijkt het jou leuk om orders te picken en onze vrachtwagens te laden met onze vloerproducten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als magazijnmedewerker help jij mee om vanuit onze magazijnen dagelijks volle vrachtwagens aan vloerproducten bij onze klanten te krijgen. Dit doen we vanuit onze magazijnen in Genemuiden, Hasselt en Zwolle. Allemaal orders die met de juiste producten, aantallen en levertijden klaar gemaakt moeten worden. Wij zoeken met name vakantiekrachten voor onze vestiging in Hasselt. 

Vereisten

Dit verwachten we van jou: 

  • Je bent flexibel inzetbaar, in werkdagen- en werktijden. Wij werken ook op zaterdagochtend;
  • Je bent minimaal 16 jaar oud; 
  • Je woont bij voorkeur in Genemuiden, Hasselt of Zwolle. Wij zoeken collega's voor onze vestiging in Hasselt en Zwolle. 

Daarnaast ben je een harde werker die het fysieke werk in het magazijn goed aankan. 


Dit bieden we jou: 

  • Bruto (all-in) uurloon tussen de € 7,56 (16jr) en € 14,58 (21+), afhankelijk van je leeftijd; 
  • Goede arbeidsvoorwaarden; 
  • Een uitdagende werkomgeving waar voortdurend wordt geïnvesteerd in mensen, apparatuur en magazijnen;


Interesse?

Laat dan eenvoudig je gegevens achter via onderstaand formulier. Voor meer informatie kan je contact opnemen met de afdeling HR via hr@cotap.nl. 

of

Zo gaat solliciteren bij ons

Wij zijn er klaar voor, en jij? Tijdens het sollicitatieproces doorloop je een aantal stappen zodat jij en wij zeker weten dat er een cultuurfit is met Cotap, jij jezelf hier kunt ontwikkelen en dat de functie bij jou past.

Jij solliciteert

Hoera! Jij hebt op onze website gesolliciteerd bij Cotap op een leuke vacature.

Telefonisch interview

Wij bekijken je sollicitatie en bij een mogelijke match bellen we je om een kennismaking te plannen.

Kennismaking

Bij wederzijdse interesse nodigen we je uit voor een kennismaking op één van onze locaties bij Cotap.

Tweede gesprek

Bij wederzijds enthousiasme volgt er een tweede gesprek met andere gesprekspartners zodat je een goed beeld krijgt van de functie en de organisatie. Dit geldt niet voor stages en bijbanen.

Aanbod & tekenen

Is er een match? Dan krijg je een mooi aanbod van ons om een echte Vloerfanaat te worden. Ben je akkoord? Dan ontvang je het contract en kan je deze ondertekenen.   

Aan de slag!

Welkom bij de Cotap familie! Wij hebben er zin in, hopelijk jij ook! Hard werken, jezelf ontwikkelen, klanten blij maken, plezier maken en geld verdienen!

Sfeerproeven?

Cotap staat voor verbinding en betrokkenheid van alle Vloerfanaten. We organiseren jaarlijks personeelsbijeenkomsten, teamuitjes en een spectaculaire kerstmarkt.

 Je vindt ons hier

Onze kantoren zijn makkelijk te bereiken met de auto en fiets en we hebben een eigen parkeerterrein. Welkom, de koffie staat klaar! 📍 Hoofdkantoor: Oosterbrugstraat 27, 8281 BT Genemuiden

📍 Kantoor: Randweg 18, 8061 RW Hasselt 📍 Warehouse en transport: Mindenstraat 3, 8028 PK Zwolle