Vrachtwagenchauffeur (oproep/zzp)

Functieomschrijving

Ben jij in het bezit van een groot rijbewijs en wil jij het verschil maken in service voor Cotap? Zie jij het als uitdaging om schadevrij de mooiste vloerenproducten te bezorgen bij onze klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wat ga je doen?
Als vrachtwagenchauffeur ben je hét visitekaartje van Cotap. Dankzij jou worden onze producten schadevrij bezorgd met een grote glimlach. Je maakt graag contact met onze klanten en je wilt dat stapje extra zetten om onze klanten tevreden te houden. Kortom: jij maakt het verschil in service!


Dagelijks ga je op pad om onze vloeren bij de klanten af te leveren. Gemiddeld genomen lever je per dag onze vloerproducten af bij 15 tot 20 klanten in heel Nederland.

Functievereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • In bezit van groot rijbewijs;
  • Flexibiliteit in werkdagen en werktijden;
  • Afgeronde MBO-2 opleiding chauffeur wegvervoer is een pré;
  • Je kan nauwkeurig en zelfstandig werken.

Onze voorkeur gaat uit naar een ervaren distributiechauffeur die het leuk vindt om op oproepbasis ingezet te worden. Als je niet zoveel adressen wil of kan rijden mag je ook reageren. Doordat we zelf de planning voor onze vrachtwagens maken zijn we enigszins flexibel in de samenstelling van de ritten. Hierdoor kan jij op flexibele basis een aantal ritten rijden op de vrachtwagen en kunnen wij onze goederen netjes uitleveren met onze eigen chauffeurs.


Dit biedt Cotap jou:

  • Marktconform salaris; 
  • Goede arbeidsvoorwaarden binnen een financieel gezond en groeiend bedrijf;
  • Uitdagende werkomgeving

Interesse?

Solliciteer dan direct via de roze button. Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Albert Beens, Supply Chain Manager via tel: 06-53866505.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.